Velkommen

Lungeliv og Fitness tager udgangspunkt i mine egne oplevelser som lungepatient og sætter fokus på hvordan træning har medvirket til at løfte min livskvalitet markant. Jeg skriver om egen træning, og der er beskrivelser af øvelser og ideer til at overvinde forhindringer som man ofte støder på i hverdagen når man lider af åndenød. Hele trænings aspektet er det primære, hvor jeg også forsøger at beskrive de psykiske aspekter.

På siden bliver der også skrevet om træning og fitness generelt, da det er min store passion. Udover dette bliver der skrevet om  livsfilosofi, livssituationer og kommentarer til relevante emner i den offentlige debat.

Siden skal ses som  inspiration og ikke en facitliste.  Der er ingen facitliste når man har kroniske sygdom, eller i livet og om livskvalitet generelt.

Alle er velkommen til at skrive kommentarer enten her på siden eller facebook.