Spinning har givet modet til det udendørs

Har købt en mountainbike og været ude at mærke den friske kolde luft. Det er en frihed at kunne cykle igen, for da jeg blev syg i 2002/3 var jeg sikker på at jeg aldrig kom til det igen. Cyklen jeg havde dengang blev senere stjålet, hvilket jeg ikke gjorde noget ved da det var for smertelig at skulle udfylde papirer til forsikringen, og igen mindet på at det var slut med at kunne cykle.

Jeg har ikke planer om de store race, men bruge den til at smutte rundt i byen og få pulset i de mange bakker som er her i området.

Det er et skridt at tage som jeg er meget glad for. Luften og den fornemmelse at dækkene klister til vejbelægning og komme frem af egen kraft giver en oplevelse af frihed og at være i live. Det er tydelige at erfaringen fra de mange timer i spinning-lokalet kommer kommer en til gode. Det er ikke mindst når der skal reageres på åndedrættet når det bliver for tæt, og om der skal geares ned eller op. Alt enkel, mellem og dobbelt-takt er givet godt ud.

20160218_133229

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *