LUNGELIV & FITNESS +

Velkommen til lungeliv og fitness.

Jeg er ved at bygge en side op, hvor jeg tager udgangspunkt i mine egne oplevelser som lungepatient  og sætte fokus på hvordan træning har medvirket til at løfte min livskvalitet markant. Der vil komme beskrivelser af øvelser og måder til at overvinde forhindringer som man ofte støder på i hverdagen når man lider af åndenød. Her vil jeg også forsøge at beskrive de psykiske aspekter.

Der vil også blive skrevet om træning og fitness generelt, da det er blevet min store passion.

Siden skal ses som en inspiration og ikke som en facitliste. Der er ingen facitliste når man har en kroniske sygdom, og sygdom påvirker os alle på forskellige måde. Desuden er det vigtig at altid rådførere sig med læge, sygeplejerske, fysioterapeut mv i forhold til hvor meget man kan og skal yde i forbindelse med opstart på træning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.